Pomažem ti da radom na svojoj unutrašnjosti upravljaš svojom stvarnosti i svjesno kreiraš život i posao koji voliš.
DSC00039-Edit-2 (1)

Međunarodno certificirana NLP trenerica, Life & Business coach, poduzetnica, zaljubljenica u trail trčanje, prirodu i planine i diplomirana pravnica – sve uloge koje živim ili sam živjela imaju nešto zajedničko – RAST koji je, uz slobodu i strastvenost, moja najviša životna vrijednost. Konstantan rast mene same, a još više rast pojedinaca s kojima radim je ono što me pokreće i ono što život za mene čini apsolutno smislenim.

Naravno, nije oduvijek bilo tako. 

I sama sam bila u istoj točki u kojoj je danas većina mojih polaznika i klijenata. Radila sam posao koji je bio prirodan nastavak završenog fakulteta, ali nije bio po mojoj mjeri. To sam primjećivala po lošem osjećaju, po niskoj razini energije nakon posla, po nedostatku vremena za stvari koje volim, po odnosima koji su me u toj okolini iscrpljivali. Zapravo sam iscrpljivala samu sebe jer me bilo strah promjene. Jer se činilo da sloboda i sigurnost ne idu zajedno.

Na putu do današnje točke u kojoj uspješno radim ono što volim, NLP znanjem sam:

  • poboljšala odnose u radnoj okolini i unutarnji doživljaj okolnosti koji me nakon toga više nije iscrpljivao
  • uklonila korijen srama od mišljenja okoline o svojim ciljevima 
  • radom na unutarnjim strukturama riješila strah od neuspjeha
  • uklonila nesvjesna obiteljska uvjerenja koja su me držala na mjestu
  • aktivirala sve unutarnje resurse potrebne za promjenu – samopouzdanje, samopoštovanje, vrijednost, hrabrost
  • redefinirala pojam sigurnosti i promijenila karijeru

Znanje koje kao NLP trenerica koristim za rast svojih klijenata stekla sam pri vodećoj međunarodnoj NLP instituciji gdje sam provela godine usavršavanja kako bih isto to znanje koristila prema najvišim svjetskim NLP standardima.  

Vještine koje mi omogućavaju da kao i Life & Business coach stvaram rezultate sa svojim klijentima 1:1, usavršila sam pod okriljem najveće međunarodne coaching asocijacije – International Association of Coaching Institutes.

Iza mene je više od 1000 sati rada iz područja grupnih edukacija i rada 1:1 s klijentima koji su postigli željene promjene na području karijere. 

Moja najveća prednost je to što sam i sama bila točno tamo gdje su danas moji polaznici i klijenti. Poznat mi je svaki problem u radnoj okolini, loš osjećaj, strah od promjene, svaka nedoumica i sram od velikih ciljeva. Vlastito iskustvo s promjenom karijere i ekspertiza iz područja NLP-a i coachinga danas je ono što pojedincima s kojima radim donosi rezultate. 

Trajanje edukacije je 130 sati rada.

Edukacija se izvodi u grupi od maksimalno 10 polaznika.

Edukacija se u Zagrebu održava vikendom, petkom od 18:00 do 20:00 sati, subotom od 9:00 do 17:00 sati i nedjeljom od 9:00 do 15:00 sati.

Edukacija se održava tijekom 6 vikenda, svaka 2-3 tjedna, kroz 4 mjeseca.

Vjerujem da svaki čovjek ima u sebi sve resurse da postigne svoj uspjeh. Moja vizija je aktivirati unutarnji potencijal svakog pojedinca koji se osjeća zaglavljeno na poslu koji nije u skladu s njegovim vrijednostima i voditi ga do točke u kojoj postaje sve što želi biti i razvija u sve u što se želi razviti. Moja misija je NLP edukacijama i rezultatima svojih polaznika pokazati da ne postoji ništa što čovjek ne može činiti, biti i imati.

Bez obzira je li tvoj cilj promjena karijere, promjena posla ili poboljšanje odnosa u radnoj okolini, bit će mi drago biti dio tvog rasta.

Prijave za NLP trening

dana
sati
minuta